Kompas Novo mesto

Lastnik

Kompas Novo mesto

Ime projekta

Kompas Novo mesto

Opis projekta

Kompas Novo mesto slovenskim podjetjem, šolam in drugim organizacijam ter individualnim popotniškim navdušencem ponuja doživetja, ki so ustvarjena po meri.

Spletna predstavitev ciljno skupino vizualno razvaja in ji vzbuja željo po potovanju, saj uporabnik z drsenjem po strani spoznava različne destinacije in prednosti potovanja s Kompasom Novo mesto do točke, kjer ga strateško vodimo do oddaje povpraševanja. 

 

Ciljne skupine

Uspešna slovenska podjetja
Šole
Obrtne zbornice in združenja
Popotniški entuziasti

Kompas Novo mesto

Glavne aktivnosti

S strategijo spletnega nastopa smo Kompas Novo mesto diferencirali od ostalih ponudnikov. 

V poplavi turističnih spletnih strani, ki se predstavljajo z lepimi slikami destinacij, smo obrnili pristop in destinacije predstavili skozi ljudi, prikazanimi z efektom double exposure obraza in detajla destinacije. Na naslovnih fotografijah tako uporabnika pozdravijo tipične persone, ki dajejo občutek domačnosti in dobrodošlice ter vabijo uporabnika k nadaljnjem raziskovanju.  

 

Enotna uporabniška izkušnja

Z uporabniško izkušnjo, ki spoštuje uporabnikov čas, je pregledovanje vsebine zasnovano skozi jasno predstavitev, ki temelji na velikih fotografijah in kratki vsebini, ki jo bralec lahko zgolj skenira. Uporabnika ves čas strateško vodimo po strani in mu, glede na fazo nakupnega procesa, ponujamo vsebino oz. ga vabimo k oddaji kontakta. 

Kompas Novo mesto
Kompas Novo mesto
Kompas Novo mesto
Kompas Novo mesto

Rešitve, ki prinašajo rezultate

Z drugačnim pristopom, ki temelji na osebnem pristopu, smo vzbudili zanimanje in diferencirali Kompas Novo mesto od drugih ponudnikov.  

css

x1

dn

x1

css light

x1

Kompas Novo mesto
Kompas Novo mesto

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.