ENKIpa

Zavestno znamčenje

Vaša blagovna znamka zasluži najboljše. Z znanjem, izkušnjami in talentom želimo prispevati k doseganju pravih rezultatov vaše družbe na področju komuniciranja in znamčenja.

Storitve

Zavestno znamčenje

Sodobni poslovni modeli

Oglaševanje

Kreativna zasnova in izvedba kampanj

Grafično oblikovanje

LOGOTIP, PROMO GRADIVA

Spletne strani in trgovine

UX, IU, PROGRAMIRANJE

Družbena omrežja

STRATEGIJA IN UPRAVLJANJE

Priprava vsebin

Zakup medijskega prostora

Video, 3D, virtualna resničnost

Partnerji

Znane svetovne in slovenske blagovne znamke nam zaupajo, da s strateškim pristopom, ki integrira ciljno skupino v zgodbo blagovne znamke, dosegamo odlične rezultate komunikacijskih aktivnosti in dodajamo vrednost marketinškim sporočilom.

Nagrade

Preko 150 mednarodnih in slovenskih strokovnih nagrad potrjuje, da inovativno razvijamo poslovne modele in na pravi način presegamo komunikacijske okvirje.

Ustvarjamo, skupaj

Hvaležni smo, da vas lahko podpremo pri uresničevanju vaše vizije.

Z znanjem, izkušnjami in talentom želimo prispevati k doseganju pravih rezultatov vaše družbe na področju komuniciranja in znamčenja. S pravimi rešitvami za resnične potrebe vaše ciljne skupine želimo soustvarjati novodobno (zavestno) blagovno znamko.

Ustvarjali bomo pogoje odličnega partnerskega sodelovanja, pri katerem si medsebojno zaupamo, se sprejemamo in spoštujemo, v komunikaciji pa poslušamo in slišimo.

Vaš projekt bomo kreirali iz srca. Oblikovali bomo okolje, ki bo zagotavljalo prave pogoje, da premikamo meje.

Veselimo se rezultatov, ki bodo plod našega soustvarjanja.

-Tjaša Lenardič, direktorica

ENKIpa

Smo sr(e)čna ekipa strokovnjakov, ki vaši blagovni znamki gradi pravo osebnost.

Kreiramo in izvajamo celovito komunikacijsko zgodbo, ki na pravi način podpira vaše cilje, sočasno pa uresničuje potrebe ljudi, časa in prostora.

Ustvarjamo s srcem, strastjo, radostjo, povezani kot pravi tim. Medsebojno se podpiramo na način, ki zagotavlja ustvarjalnost v okolju zadovoljstva, radosti, sprejetosti in hvaležnosti. Kot zavestna ekipa skrbimo za okolje, ki celostno podpira potrebe in razvoj sodelavcev.

Upamo si premikati meje in vaše ciljne skupine nagovoriti drugače. Tako dosegamo nadpovprečno uspešnost marketinških aktivnosti.

Uvrščajo nas v sam vrh digitalnega ustvarjanja – kar 8 x smo osvojili naslov »Spletna agencija leta«, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije v okviru Netko natečaja, k temu pa lahko dodamo preko 150 slovenskih in mednarodnih nagrad. Bolj kot to, nam srce grejejo rezultati, ki smo jih dosegli s projekti, ki so nam bili zaupani.

Hvaležni smo, da lahko, z znanjem, izkušnjami in talentom ENKIpe, soustvarjamo vizije vodilnih svetovnih in slovenskih blagovnih znamk.

Vrednote

Smo srčni

Vodi nas strast

Ustvarjajmo skupaj

Vse je priložnost

Premikamo meje

Kdo je ENKI?

ENKI je sumerski bog modrosti, sladke vode, inteligence, zvijač in vragolije, obrti, magije, eksorcizma, zdravljenja, ustvarjanja, virilnosti, plodnosti in umetnosti. Ikonografija ga prikazuje kot bradatega moškega, ki nosi rogasto kapo in dolgo haljo, ko se vzpenja na goro sončnega vzhoda; potoki vode tečejo z njegovih ramen, kar poudarja njegovo povezanost z življenjsko vodo, medtem ko drevesa, ki predstavljajo moški in ženski princip, stojijo v ozadju. Negovo ime pomeni »gospodar Zemlje«. V novi dobi se pojavlja kot podpornik zavestnega človeštva.

Simboli

V smeri zavestnega znamčenja naše ustvarjanje podpira 8 kanaliziranih simbolov. Te vnašajo energijo nam kot ekipi, pa tudi posameznim projektom.

Skupaj
ustvarimo
nekaj odličnega

(ali pokličite: 01 620 3370)

Naše delo:Oglej si naše zadnje projekte

    Kontakt

    Izpolnite obrazec in nam na kratko opišite vaše želje. Predstavnik ENKIpe vas bo kmalu kontaktiral z odgovorom. Se slišimo!