CESTEL

Naš prispevek k večji varnosti v prometu

Komunikacijska strategija

Podjetje Cestel z razvojem lastnih rešitev prispeva k večji varnosti v prometu tako v Sloveniji kot širše po svetu, zato smo se z veseljem lotili prenove nastopa znamke za tuje trge.

S ciljem rasti prepoznavnosti in ugleda blagovne znamke v tujini smo se lotili strategije spletnega nastopa, pripravili video predstavitev in opravili izobraževanja za boljšo integracijo orodij promocije.

Glavni namen je bil učinkovita predstavitev produktne rešitve SiWIM zahtevni ciljni skupini, ki je zelo tehnično usmerjena.

Ker je delovanje samega sistema prostemu očesu nevidno, smo se predstavitve produkta lotili s 3D animacijami, ki detajlno ponazarjajo delovanje rešitve od trenutka, ko namestimo napravo pod most, do pridobljenih podatkov, ki nam jih naprava servira sistem.

Rezultati govorijo zase

Visoka rast pridobljenih Leads

190%

obisk na spletni strani

10%

3D animacije za učinkovito predstavitev produkta

-44%

zapustnost strani

3D video in spletna stran

Rdečo nit spletne predstavitve predstavljajo 3D animacije, ki uporabnika skozi celotno uporabniško izkušnjo subtilno razvajajo in seznanjajo z rešitvami, ki so povezane z meritvami. Tehnično dobro podkovani in orientirani uporabniki lahko hitro zaznajo, da jih povezujemo z realnimi podatki.

Cilj spletne predstavitve se skriva v pridobivanju relevantnih leadov, zato vsebina in postavitve obiskovalca na različnih stičnih točkah interesa usmerjajo k oddaji kontakta. Posledično smo zabeležili visoko rast relevantnih leadov.

Strateško zgodbo, ki odgovarja na potrebe ciljne skupine, potrjujejo rezultati, ki beležijo več kot 44 % nižjo stopnjo zapustnosti spletnega mesta in več kot 190 % daljši čas, ki ga uporabniki preživijo na strani na račun ogleda animacij.

Nagrade

2. mesto - Naj predstavitev produkta ali storitveNetko 2023
3. mesto - Naj predstavitev podjetja ali startupaNetko 2023

Skupaj
ustvarimo
nekaj odličnega.

(ali pokličite: 01 620 3370)

Kontakt

Izpolnite obrazec in nam na kratko opišite vaše želje. Predstavnik ENKIpe vas bo kmalu kontaktiral z odgovorom. Se slišimo!