OPIS PROJEKTA

Goolets

Lastnik

Goolets

Ime projekta

Goolets Yahts

Opis projekta

Skupina Goolets kot strokovnjak za najem plovil poskrbi za vrhunsko in brezskrbno doživetje na vodi. 


Zaradi izjemnih rezultatov poslovanja na področju najema guletov (lesena turška plovila), so se odločili razširiti svojo dejavnost tudi na področje najema prestižnih jaht. 


Na področju komunikacijske strategije so nam zaupali prenovo blagovne znamke, celovito prenovo digitalnega nastopa, pa tudi vrsto drugih aktivnosti. Ključni cilji so: (1) dvig prepoznavnosti blagovne znamke, (2) pridobivanje pravih kontaktov za prodajo in (3) zagotavljanje vseh ključnih informacij za najem plovila na enem mestu.

Ciljne skupine

Vsi ki jih zanimajo za:

  • luksuzna in gulet plovila za najem s posadko,
  • yachting, boating, crewed charter, 
  • luksuzne počitnice.

Nagrade

CSS Design Award - Special Kudos, Best UI & UX DesignBest Innovation

Websi - 1. mesto v kategoriji Turizem

Diggit - 1. mesto v kategoriji Turizem

Glavne aktivnosti

Nagovarjamo zahtevne, navadno finančno izjemno stoječe stranke, pri čemer večino prvih stikov vzpostavljamo preko spletne strani. Po prenovi celostne grafične podobe, ki jo sestavljajo smiselni izbrani simboli (znak je sestav svetilnika, ki nam kaže smer, krmila, ki nam omogoča, da smeri sledimo in sidra, ki nam omogoča varen pristan, ko dosežemo cilj), smo se tako lotili izdelave strateško premišljene spletne platforme, ki potencialne stranke seznanja z našimi prednostmi in jo vodi po prodajnem lijaku do oddaje kontakta. Od tu dalje nadaljujemo osebno s ciljem, da zagotovimo nepozabno doživetje na plovilu.

Uporabniška izkušnja

Naš cilj je vzbuditi prijetno počutje ob stiku z blagovno znamko Goolets in graditi zaupanje, da smo pravi partner. Čeprav nam je kontakt izjemnega pomena, se oddaljujemo od agresivnih praks in subtilno iščemo poti, da se obiskovalec strinja, da se povežemo osebno. V ta namen uporabljamo kvize, planerje, chat bot, e-knjige, Marketing automation in druga orodja.

Uspešnost projekta

Celovita prenova blagovne znamke in spletnega nastopa Goolets.net podpira izjemne rezultate, med temi lahko izpostavimo preko 90 % povečanje kontaktov (Leads), skoraj 50 % rast obiska, skoraj 80 % rast ogleda strani in preko 50 % znižanje stopnje zapustnosti. Navkljub Covid-19 podjetje Goolets dosega rekordne rezultate.


Spletni nastop dosega izjemne ocene tudi na mednarodni ravni in je izpostavljen kot primer odlične prakse. Nagrajen je kot Site of the Day na mednarodnih natečajnih platformah, v Sloveniji kot najboljši turistični projekt 2021, spletna stran Goolets.net pa zapisana med 14 najboljših svetovnih potovalnih spletnih strani.

 

css

x1

AWWWARDS

x1

dn

x1

x1

x1

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.