Top zgodbe 2020

Leto 2020 si bomo zapomnili po številnih spremembah. V nekaterih pogledih zahtevne preizkušnje smo obravnavali v duhu naše vrednote »Vse je priložnost« in ustvarjali projekte, ki so nas polnili v srcu, nam vlivali strast, nas povezovali in so premikali meje. Dvanajst od teh predstavljamo v nadaljevanju:

Mladinska.com

Največja in vodilna slovenska založba nam je zaupala prenovo spletne platforme Mladinska.com s ciljem, da na enem mestu združimo obsežno in raznoliko ponudbo, ki obsega založništvo knjig, revij in učnih gradiv ter ponudbo šolskih potrebščin in pisarniškega materiala. Večkrat mednarodno nagrajena rešitev učinkovito nagovarja ciljne skupine.

Loterija Slovenije

Loterija Slovenije nam je zaupala pripravo digitalne strategije z grafično izvedbo nove igralne platforme eLoterija. Primarna funkcija je igralni portal s profilom uporabnika, ki ga dopolnjujejo podporne vsebine o posameznih igrah in korporativne vsebine, ki so bile v preteklosti na ločeni spletni strani. Ste že preizkusili srečo?

Atlantic Grupa - Corny

Energetske tablice Corny smo organsko povezali z aktivnim preživljanjem prostega časa in preko zabavnih družinskih doživetij izbranih vlogerskih družin vzpodbudili interakcijo med ciljnimi skupinami in blagovno znamko. Dosegli smo zares izjemne rezultate dosega ciljne skupine.

Login5 fundacija

Za Login5 fundacijo soustvarjamo zgodbo boljšega življenja. Med drugim smo vzpostavili nov spletni portal Login5.org, ki združuje fundacijo in ločene projekte pod okriljem slednje.

 

Filozofska fakulteta

Filozofska fakulteta v Ljubljani, ki velja za najstarejšo in največjo humanistično in družboslovno fakulteto v državi, nam je zaupala prenovo spletnega nastopa. Cilj je predstaviti delovanje fakultete na enotni platformi. Ta pokriva 31 znanstvenih področij in je razdeljena v 21 oddelkov, ki so do sedaj večinoma komunicirali preko lastnih spletnih strani. Uspeli smo združiti velikost fakultete in heterogenost posameznih oddelkov na enotni platformi z enotno uporabniško izkušnjo.

Goolets

Vstopili smo v svet jahtinga. Ogromni projekt, ki bo javen v 2021, smo v 2020 začinili s prenovljeno celostno grafično podobo, ki subtilno prepleta simbole kompasa, sidra in krmila v edinstven znak družbe.

Kompas Novo Mesto

Kompas Novo mesto slovenskim podjetjem, šolam in drugim organizacijam ter individualnim popotniškim navdušencem ponuja doživetja, ki so ustvarjena po meri. Zaupali smo nam pripravo spletnega nastopa, ki vizualno razvaja in vzbuja željo po potovanju. Želimo si le, da bi do objave prišlo ob boljši epidemiološki sliki.

Marketing Magazin

Za našo največjo marketinško revijo smo prenovili spletno stran, ki deluje kot novičarska platforma.

TBA

Ekipo TBA, predano k razvijanju inovativnih timskih programov, ki pomagajo k rasti ekipe in podjetja, smo predstavili v novi luči.

3D art

Ekipa 3D art sestavlja zgodbe za spremembe. Pravijo, da v bitki za pozornost zmaga tisti, ki informacije pretvori v zgodbe. Kako vam pomagajo na področju sejemskega nastopa, POS-stojal ali preprosto marketinga, preverite na novi spletni strani.

Porsche Taycan

Prihodnost je električna, pravijo. Taycan pa je pripravljen na prihodnost. Predstavljamo spletno stran tega prestižnega modela znamke Porsche.

Nova celostna podoba ENKI-ja

Zadnja, a za nas izjemno pomembna, je prenova naše celostne grafične podobe. Ker gre za poseben projekt, kjer so simboli ustvarjni s pomočjo kanaliziranja, se bomo o tem še razpisali. Za začetek pa predstavljamo simbole, ki podpirajo naše delo in projekte, ki zaživijo z našo pomočjo.

 

Vsekakor nas je to leto spremenilo. Nismo se vdali zgolj toku, tako značilnem za našo branžo in razvijali spletne trgovine, spletne sejme in druge virtualne enačbe, pač pa se osredotočili na širše spremembe, ki se dogajajo v družbi in vprašanju, kakšna bo blagovna znamka prihodnosti.

Našli smo pot, s katero bomo lahko zagotovili edinstveno gradnjo vaše identitete. Celo več, lahko bomo merili, kako vaša blagovna znamka vpliva na energijo ljudi.

Naj se leto 2021 začne :)

Zadnje na blogu!

Preberite, o čem pišemo

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.