Naturetina kampanja "Vlagaj vase"

Z Natureto smo ustvarili kampanjo »Vlagaj vase« s katero spodbujamo k zavestnemu osvajanju novih znanj in veščin za razvoj na področju osebne rasti, kariere, medosebnih odnosov in fizične zmogljivosti.

Program »Vlagaj vase« podpira že tradicionalno Naturetino akcijo Ozimnica, ki je namenjena promociji živilskih izdelkov za zimsko domačo shrambo. »Vlaganje sveže zelenjave in plodov iz narave lahko prepustimo Natureti, medtem ko smo za vlaganje vase in v kakovost svojega življenja odgovorni sami.

Zdravi medosebni odnosi, kariera, ki nas izpopolnjuje in dobro počutje v lastni koži nam v življenje vnašajo zadovoljstvo. Toda takšno stanje ni samoumevno, saj so za to potrebni čas, želja po spremembi in pripravljenost na izzive najboljše naložbe v življenju - naložba vase.

Skupaj z Natureto smo se povezali s strokovnjaki na področju psihologije in psihoterapije, ter z njihovo pomočjo ponudili podporo pri osvajanju novih sprememb in zdravih navad za polnejše življenje.
 
Pridruženi v program »Vlagaj vase« prejmejo uporabne nasvete in smernice, ki jim pomagajo pri osebni rasti, doseganju kariernih ciljev, ustvarjanju zdravih medosebnih odnosih in krepitvi ljubečega odnosa do lastnega telesa.
 
Vsebine so podprte s preprostimi in dobrimi recepti, primernimi za vsakodnevno eksperimentiranje v domači kuhinji s sezonskimi, lokalnimi in Naturetinimi izdelki.
 
Aktivaciji »Vlagaj vase« se je v prvih treh tednih pridružilo že skoraj 1000 ljudi.

Spoznajte program "Vlagaj vase" >>

Zadnje na blogu!

Preberite, o čem pišemo

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.