Triglav Skladi

Lastnik

Triglav Skladi

Ime projekta

Spletno mesto

Opis projekta

S Triglav Skladi smo zasnovali spletno platformo, ki obiskovalce, prilagojeno fazi odločitvenega procesa, integrira v svet vlagateljstva in jih vodi do optimalne odločitve glede plemenitenja premoženja.

Intuitivna uporabniška izkušnja uporabnika vodi v globino prek vsebinskih sklopov in posameznikovega interesa. Spremlja želje obiskovalca in posledično odgovarja na njegove potrebe, pri čemer ves čas gradi zaupanje in predstavlja odlične možnosti za naložbe.

Ciljne skupine

Splošna javnost.

Strokovna javnost - finančniki.

Nagrade

Best CSS - Site of the Day

Design Nominees - Site of the Day

Triglav Skladi spletna stran

Glavne aktivnosti

Obiskovalca vodimo do cilja, ne da bi ta potreboval klasičen meni – dovolimo mu, da se intuitivno prepusti zgodbi in sledi poti do cilja. Temu primerno so zelo izpostavljeni elementi »CTA«, obogateni s kratkimi marketinškimi besedili, v ozadju  pa napredni sistem, ki beleži interese posameznika in nudi vpogled v točke ogledov, kar daje odlično izhodišče za nadaljnje pospeševanje prodaje.

Z namenom izobraževanja potencialnih in obstoječih vlagateljev smo zasnovali informacijski razdelek, ki informira, izobražuje in vodi skozi procese vlagateljstva. Obiskovalcu so na voljo številne aplikacije, s katerimi ugotovi, kakšen tip vlagatelja je oziroma izračuna pričakovanje donose in izbira naložbene kombinacije.

Enotna uporabniška izkušnja

Z inteligentnim pristopom se oddaljujemo od praks konkurence in se postavljamo na nivo izkušenega svetovalca, ki gradi dolgoročno, premišljeno in varno, predvsem na način, ki razume potrebe vlagatelja. Tako spletno mesto posatne svetovalec, učitelj, informator, skrbnik in partner.

Triglav Skladi spletna stran
Triglav Skladi spletna stran
Triglav Skladi spletna stran
Triglav Skladi spletna stran

Rešitve, ki prinašajo rezultate

S strateško načrtovano zgodbo in premišljeno uporabniško izkušnjo se je izkazalo, da smo možnosti plemenitenja premoženja s Triglav Skladi predstavili na način, ki je ciljnim javnostim razumljiv in zanje privlačen.

Z novo strategijo spletnega nastopa se je v nekaj mesecih stopnja konverzije za izpolnjen cilj pristopov preko sistema EMIL dvignila za 314 %, zapustna stopnja pa znižala za 8,31 %; število sej iz mobilnih naprav je naraslo za 200 %, povprečen čas preko mobilne naprave pa smo dvignili za 340 %. 

Spletna platforma je tudi prejemnica dveh mednarodnih nagrad SOTD.

x1

bestcss

x1

design nominees

x1

Triglav Skladi spletna stran
Triglav Skladi spletna stran

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.