Strategija spletnega nastopa

Komunikacijska strategija

Vodilno medijko Tjašo Dorelay smo podprli pri vstopu na svetovni trg. Zasnovali in izdelali smo spletno platformo, na kateri temelji njeno delovanje, sočasno pa poskrbeli za optimalno doseganje ciljnih skupin.

Tjaša Dorelay deluje kot medij, ki prinaša višjo zavest v kolektivni prostor. V Sloveniji velja za najhitreje rastoče podjetje na področju osebne rasti, z letom 2023 pa je vstopila tudi na svetovni trg.

Sestav treh stebrov; spletne strani, platforme za spletno učilnico in spletne trgovine, ki so bili povezani z naprednim sistemom marketinške avtomatizacije ter integrirani z zalednimi sistemi ter številnimi platformami, kot so Facebook, Instagram, YouTube, Soundcloud idr., smo združili v enotno platformo, ki nudi vrhunsko uporabniško izkušnjo za nastop na mednarodnem trgu.

 

Rezultati govorijo zase

Integracija treh ločenih platform v eno

2000+

zadovoljnih komentarjev

30%

rast skupnosti

1 mio €

realizacije v 10 dneh v Sloveniji

Spletna platforma 3v1

Blagovno znamko prepoznavamo kot živo energijo, oblikovano okoli namere ustanovitelja in vseh njenih soustvarjalcev.

Tako smo, osredotočeni na zavestno blagovno znamko, koncept postavljali v stanju višje zavesti. Od tam smo črpali uvide in navodila, kako se lotiti uporabniške izkušnje prihodnosti, ki ne odgovarja zgolj na fizično potrebo, pač pa podpira energijo uporabnika.

Z vidika art direkcije smo ubrali pristop “manj je več”. Pri sporočilih, ki jih kanalizira Tjaša Dorelay, je namreč ključno, da grafična podoba ne pomeni dodatne obremenitve, pač pa predstavlja prostor umiranja možganov in intuitivne prepoznave vsebine.
 

Ker je spletna platforma odsev osebne znamke, smo grafično upodobili barve njene duše. Izrecno navodilo kanaliziranega sporočila je bilo, da se Tjaša Dorelay pojavlja na skoraj vseh segmentih, zato smo temu sledili in v fotografije integrirali manifestacijska sporočila, ki izkušnjo izpopolni v smeri zavestnega sprejemanja.

S tem omogočamo, da se uporabnik s platformo hitreje energijsko poveže in jo razišče, ali pa začuti neskladnost ter se umakne. Gre za premik od umske k srčni izbiri.

Več kot 2000 pozitivnih komentarjev sledilcev kaže na visoko sprejetost nove izkušnje, saj praktično vsi komentarji, vezani na uporabniško izkušnjo, izražajo visoko stopnjo zadovoljstva.

Skupaj
ustvarimo
nekaj odličnega.

(ali pokličite: 01 620 3370)

Naslednji projekt

Kontakt

Izpolnite obrazec in nam na kratko opišite vaše želje. Predstavnik ENKIpe vas bo kmalu kontaktiral z odgovorom. Se slišimo!