Lekarna Ljubljana

Lastnik

Lekarna Ljubljana

Ime projekta

lekarnaljubljana.si

Opis projekta

Lekarna Ljubljana nam je zaupala pripravo digitalne strategije nove spletne platforme Lekarna Ljubljana. Primarna funkcija platforme je spletna trgovina z nakupnim procesom, ki jo dopolnjujejo strokovni prispevki ekipe farmecevtov in korpo vsebine, sekundarna pa lifestyle portal poljudnejših vsebin, ki daje odgovore na mnoga iskanja zunaj platforme Lekarna Ljubljana.

Ciljne skupine

Prebivalci Slovenije, ki kupujejo v fizičnih lekarnah ali tisti, ki iščejo zdravstvene informacije na spletu.

Nagrade

WEBSI - Najboljša spletna trgovina

Lekarna Ljubljana

Glavne aktivnosti

Uporabnike spletna platforma nagovori na način kot na prodajnih mestih in jih preko virtualnega telesa pripelje do najbolj relevantnih produktov. Na ta način Lekarna Ljubljana obravnava uporabnika holistično, saj ne nastopa več samo kot trgovina, ampak svetovalec.

Celotna uporabnikova pot pa se, od prvega do zadnjega koraka, prepleta s svetovalnimi, izobraževalnimi in prodajnimi vsebinami in tako uporabnika ves čas njegove poti neguje.

Enotna uporabniška izkušnja

Lekarna Ljubljana s spletno lekarno na domačem trgu uporabnikom ponuja prilagojeno uporabniško izkušnjo, ki je podaljšek izkušnje na prodajnih mestih.

Lekarna Ljubljana
Lekarna Ljubljana
Lekarna Ljubljana
Lekarna Ljubljana

Rešitve, ki prinašajo rezultate

Celotna strategija prenovljene spletne platforme je holistični pristop k uporabniku, ki mu, ne glede na to, v katerem koraku prodajnega lijaka se nahaja, ponudi zanj najbolj primerno/relevantno vsebino.

Beležimo pozitivne povratne informacije, tako na oblikovnem nivoju, ki je bil narejen v duhu najnovejših oblikovalskih trendov, kot tudi na popolno uporabniško izkušnjo.

 

Raziščite spletno platformo >>

x1

Lekarna Ljubljana
Lekarna Ljubljana

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.