#ENKIjevci

Božansko ustvarjanje

Smo entuziastična, radovedna in sr(e)čna ekipa strokovnjakov, ki vaši blagovni znamki gradi digitalno osebnost.

Ustvarimo in izvajamo celovito komunikacijsko zgodbo. Osredotočamo se na on-line medije in sledimo zadnjim svetovnim trendom interakcije blagovne znamke z uporabnikom, ki slednjo podoživi, spremlja, sooblikuje in priporoča prijateljem.

Z lateralnimi pristopi izstopamo iz povprečja in tako dosegamo nadpovprečno uspešnost marketinških aktivnosti. (Po)skrbimo, da ciljno skupino dodobra spoznate in razumete ter dolgoročno odgovarjate na njene želje in potrebe.

Uvrščajo nas v sam vrh digitalnega področja – kar 7 x smo osvojili naslov »Spletna agencija leta«, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije v okviru Netko natečaja, k temu pa lahko dodamo preko 100 slovenskih in mednarodnih nagrad. Predvsem z mednarodnimi preizkusi presegamo meje in si utiramo prostor med najboljšimi.

Digitalni

Dihamo digitalno. Komuniciramo z vašimi ciljnimi skupinami, jih razumemo in integriramo. Kako? Izdelamo strategijo digitalnega nastopa in načrtujemo uporabniško izkušnjo, razvijemo ustrezno kampanjo, platformo, ali upravljamo družbeno omrežje, programiramo mobilno aplikacijo, uredimo SEO in Google oglaševanje. 

Sodobni

Razumemo tudi klasično, a mu dodajamo inovativni pridih, ki aktivira ciljne skupine. Kako? Razvijemo komunikacijsko strategijo, oblikujemo celostno grafično podobo in druge grafične materiale, izdelamo video, organiziramo dogodek ali gverilo, poskrbimo za odnose z javnostmi.

Pogumni

Želimo si novodobnih pristopov. S pravo mero svobode razvijamo inteligentne poslovne modele, ki razumejo ciljne skupine in jih integrirajo v zgodbo blagovne znamke. Zakaj? Ker želite uspeti. 

Zasluge

Včasih smo okronani

Naši projekti so nagrajeni z več kot 100 mednarodnimi in slovenskimi nagradami, zasedajo pa tudi vodilna mesta na primerjalnih testih, ki jih izvajajo strokovne revije. Da presegamo meje oglaševanja in razumemo tudi poslovne izzive, potrjuje nominacija za najpodjetniško idejo v okviru časnika Finance za naš avtorski projekt Zaobljuba.si. 

Nagrade

Nagrade razumemo kot strokovne potrditve, ki so pomemben pokazatelj, da smo izbrali pravo smer. A poudarjamo – ustvarjamo za ciljne skupine in ne nagrade, zato projekte vrednotimo predvsem z odzivi uporabnikov, pa tudi z doseganjem marketinških in poslovnih ciljev naših partnerjev.

Awwwards

x7

CSS Design awards

x17

CSS reel

x6

CSS light

x11

Netko zmagovalec

x17

Diggit

x17

Websi

x20

POMP

x2

SOF

x1

Netko 2013 nominacija

x27

Najpodjetniška ideja nominacija

x1

Design Nominees

x16

Odlični partnerji

Zaupajo nam znane svetovne in slovenske blagovne znamke. S strateškim pristopom, ki integrira ciljno skupino v zgodbo blagovne znamke in jo prepriča v viralne dejavnosti, dosegamo odlične rezultate komunikacijskih aktivnosti in dodajamo vrednost marketinškim sporočilom.

Ekipa

Svet vidimo drugače

Dovolimo si pogledati drugam, zajeti božansko energijo in jo vliti v projekt. Ne moti nas, če obrnemo vse na glavo, toliko, da najdemo novo pot. To izpilimo v poslovni model in komunikacijsko strategijo, edinstveno zgodbo, ki prinaša rezultate. Če se odločite soustvarjati z ENKIpo, bodo vaše  kontaktne osebe:

Jaka

Direktor

Tjaša

Strateginja

Neža

Vodja projektov

Eva

Tekstopiska

Blaž

UI/UX Oblikovalec

Anže

UI/UX Oblikovalec

Sebastian

Senior programer

Vlado

Senior programer

Matej

Programer

Marcel

Programer / Podpora

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.