Zavestno 2021

Pozdravljeni soustvarjalci lepih zgodb.

 

Z letošnjim darilom želimo doprinesti k dobri energiji. To sovpada z našo namero, da vzpostavljamo zavestno komuniciranje oz. gradimo zavestne blagovne znamke, to pa je lažje, če smo vsi v pravih vibracijah.

Sprej za auro in prostor pri tem pomaga tako, da energijsko dvigne našo vibracijo in vibracijo prostora. Pomaga sprostiti slabe energije, ki so se nalepile na naše telo ali v naš prostor. 
Uporabimo jih tako, da 3-5x poškropimo nad glavo za čiščenje aure in 3-5x v vsak kot v prostoru na višini 1,5 m ali višje, kadar čistimo okolico.

Naša trenutna kolekcija združuje 4 vonje, pri čemer smo prepričani, da je v tvojih rokah tisti, ki je trenutno najbolj potreben. Spodaj predstavljamo vsakega posebej.

Kuan Yin – intuicija in ljubezen

Čarobna mešanica sprosti srce, da lažje prisluhnemo notranjemu glasu, naši intuiciji. Je prava izbira, kadar želimo okrepiti energije srčnosti in povezanosti ter izbrati prave rešitve, četudi te odstopajo od naših trenutnih predstav. 

Podpira jo naš simbol samoroga, ki odpira srce in tako podpira našo vrednoto: »Smo srčni«.

Calliope – izražanje in kreativnost

Naravni sprej pripelje čudovite energije kreativnosti, ki so pri ustvarjanju vedno dobrodošle. Odlično nas podpre, kadar potrebujemo vzpodbudo pri izražanju ali želimo aktivirati kreativnost.

Manifestacija kreativnosti je povezana s strastjo, zato jo podpira naš simbol ognja, ki odraža vrednoto: »Smo strastni«.

Freya – samozavest in veselje

Pomaga okrepiti samozavest in veselje, tako, da energijsko dvigne vašo vibracijo in vibracijo prostora ter pomaga sprostiti slabe energije. 

Podpira jo naš simbol delfina, ki prinaša radost in igrivost, podpira pa tudi našo vrednoto timskega sodelovanja: »Ustvarjamo, skupaj«.

Athena – modrost in intuicija

Da ohranjamo jasne misli in se prepustimo intuiciji, nam pripomore Athena, ki energijsko dvigne našo vibracijo in vibracijo prostora ter sprosti slabe energije. 

Podpira jo naš simbol orla kot edina ptica, ki istočasno opazuje široko sliko in detajl, ima pa tudi moč, da se dvigne nad nevihto v prostor prijetnih tokov. Tako predstavlja našo vrednoto: »Premikamo meje«.

 

Želimo nam veliko zavestnega ustvarjanja in se zahvaljujemo, da v nas vidite partnerja, ki lahko prispeva k vaši (zavestni) zgodbi.

PREVERI NAŠE TOP ZGODBE 2020  >>

Zadnje na blogu!

Preberite, o čem pišemo

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.