Optika Glasmaher

Lastnik

Optika Glasmaher

Ime projekta

Spletna trgovina Glasmaher

Opis projekta

Optika Glasmaher nam je zaupala vzpostavitev spletne trgovine, s katero vstopa na zasičen trg spletne prodaje sončnih in korekcijskih očal. 

Razvili smo spletno trgovino, ki, v preobleki modnega svetovalca, na podlagi stila uporabnika, oblikuje najboljšo ponudbo modnih očal in ves čas nudi bogate vsebinske sklope v pomoč izbiri oz. sekundarno predstavlja možnosti hitre in izjemno kakovostne okulistične obravnave.

Z uporabniško izkušnjo smo iskali odmik od klasičnih spletnih trgovin in se osredotočili na emocionalno in zabavno izkušnjo, ki je, tudi s pomočjo priljubljenega družabnega omrežja Instagram, čim boljši približek fizični obravnavi.

Ciljne skupine

Modni entuziasti
Slabovidni, ki v večjih mestih dolgo čakajo na pregled
Instagram nakupovalci
 

Nagrade

CSS Design Awards - Special Kudos

Design Nominees - SOTD

CSSLight - SOTD

CSS Winner - SOTD

Best CSS - SOTD

Glavne aktivnosti

Diferenciacija spletne trgovine Glasmaher se odraža preko stilov (vintage, hipster, artish, posh, DGAF), ki obiskovalca vodijo do pametne izbire sončnih oz. korekcijskih očal. 

V primeru, da uporabnik še ni odločen za nakup ali pa je nakup že opravil, vabimo k prebiranju vsebin in spremljanju novičarske liste. 

Enotna uporabniška izkušnja

Uporabniška izkušnja spletne trgovine Glasmaher se odmika od klasične spletne trgovine in prevzema funkcijo emocionalne in zabavne izkušnje kot približka osebne obravnave na fizični lokaciji, integrirano z Instagram objavami, ki napovedujejo trende.

 

Celotna uporabnikova pot pa se, od prvega do zadnjega koraka, prepleta s svetovalnimi, izobraževalnimi in prodajnimi vsebinami in tako uporabnika ves čas njegove poti neguje.

Rešitve, ki prinašajo rezultate

Strategija prenovljene spletne platforme je holistični pristop k uporabniku, ki mu, ne glede na to, v katerem koraku prodajnega lijaka se nahaja, ponudi zanj najbolj primerno/ relevantno vsebino. Beležimo izjemno pozitivne povratne informacije z več mednarodnimi nagradami, tako na UX kot IU nivoju, sočasno pa dvig on-line prodaje optike.

Raziščite spletno trgovino Glasmaher >>

1x

1x

1x

1x

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.