KULT316

Lastnik

Biotehniški izobraževalni center (BIC)

Ime projekta

KULT316

Opis projekta

Biotehniški izobraževalni center se je lotil edinstvenega reprezentativnega primera sodobnih izobraževalnih praks na področju gostinstva, turizma, živilstva in prehrane, ki študentom omogočajo pridobivanje praktičnih izkušenj v realnih učnih okoljih in so odprti za širšo javnost. Predstavljajo se z demonstracijsko kuhinjo, učno kuhinjo, učno hotelsko sobo, konferenčno dvorano, vinsko kletjo, informacijsko točko, restavracijo in kavarno. V ta namen smo skreirali blagovno znamko KULT316 s svojo edinstveno zgodbo in poskrbeli, da z novo, svežo in tradicionalno pomensko podobo vzbuja toplino in zaupanje.

Ciljne skupine

Splošna javnost

Kulinarični navdušenci

Mediji

KULT316 celostna grafična podoba

Glavne aktivnosti

Ime z vso svojo simboliko in širšim konceptom tvori zgodbo, ki obiskovalca navduši. KULT316 tvori ekosistem kulinarike in turizma, center odličnosti, ki je izobraževalni in ustvarjalni poligon učencem in edinstvena izkušnja gostom. Ne nazadnje pa ponuja izkustveno dogodivščino z družbenoodgovornim projektom, saj dokazuje, da vaja dela mojstra, saj živila pod budnim očesom vrhunskih strokovnjakov pripravljajo bodoči mojstri. In vse to je največja, kultna, dodana vrednost KULT316 (KULinarika & Turizem 316).

KULT316 v svojem pomenu in imenu trdno stiska številko 316, ki predstavlja nadmorsko višino Šentvida, kjer se tudi nahaja. Imenu daje dodatno trdnost, prepoznavnost in posebnost ter postane element vseh podpornih materialov. Celostna grafična podoba zgodbo grafično oplemeniti. Vsak grafični detajl vključuje zgodbo in konceptualno sovpada v zaključeno celoto.

Enotna uporabniška izkušnja

Prenove blagovne znamke smo se lotili celostno, z zgodbo, logotipom in grafično podobo, kjer smo predvideli in vizualno poenotili vsak element, ki blagovno znamko povezuje v celoto.

KULT316 celostna grafična podoba

Rešitve, ki prinašajo rezultate

Z inovativnimi grafičnimi rešitvami in prezentacijo blagovne znamke smo Center kulinarike in turizma KULT316 naredili bolj očem privlačnega in zanimivega ter s tem že tako kakovostne storitve in izdelke postavili še na višji nivo. Odprtje centra je bilo izjemno obiskano, tako s strani veljakov kot tudi s strani splošne javnosti. Koncept in zgodba pa sta bila medijsko izjemno toplo sprejeta.

KULT316 celostna grafična podoba
KULT316 celostna grafična podoba

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.