Zlati Diggit nagradi v kategorijah B2B in turizem

Tudi letošnji Diggit nas je obogatil z dvema zlatima nagradama. Že drugo leto zapored smo avtorji najboljšega B2B spletnega projekta leta, tokrat Intours DMC, že četrto leto zapored pa turističnega, tokrat Star Travel.

Veseli nas, da sta obe spletni platformi opaženi tudi mednarodno in tam večkrat nagrajeni in izpostavljeni kot presežni v svetovnem merilu, predvsem pa statistično kažeta, da sta prevzeli in prepričali ciljne skupine, ki jih nagovarjata. Velika zahvala gre lastnikom blagovnih znamk, ki so nam zaupali strategijo spletnega nastopa in nam pustili, da smo stopili iz okvirjev.

INTOURS DMC

Lastnik: Intours DMC

URL:  www.intours-dmc.com

Kategorija: B2B

Pretekle nagrade: Design Nominees - SOTD, CSSLight - SOTD, Zlata Diggit nagrada.

Opis:

DMC (Destination Management Company) tujim gostom ponuja dovršena doživetja na lokalnih destinacijah. To obljublja tudi Intours DMC, ki uspešno zastopa Adria regijo.

Vrednote podjetja smo, skozi najvišjo obliko umetnosti, glasbo in plesom, prenesli v digitalno okolje in tako emocionalno še intenzivneje nagovorili B2B ciljne skupine. V zelo konkurenčnem mednarodnem prostoru, kjer Slovenija in Hrvaška nista na prioritetnem seznamu, želimo prepričati tuje organizatorje dogodkov, da smo pravi partner, ki na edinstvenih destinacijah lahko pričara nepozabno doživetje.

Implementacija dela:

Ciljna skupina pričakuje nepozabno, neponovljivo, estetsko dovršeno, čustveno in brezhibno organizacijo dogodkov. To obljubo subtilno sporočamo skozi najvišjo obliko umetnosti, glasbo in plesom, kot vsem znano perfekcijo vsakdana.

Kreativnost in inovativnost:

Design Thinking - ples je sinonim za estetiko in perfekcijo, neponovljivo zgodbo, ki se dotakne duše in ostane v spominu. Zgodbo zato predstavljamo skozi ples in tako intuitivno povezujemo potrebe ciljne skupine in odgovor ekipe Intours DMC.

Content Features - obiskovalce popeljemo skozi številne zgodbe in nagovore, ki pritičejo plesu ali glasbi (»We Run DMC« ipd.), in poudarjajo prednosti sodelovanja.

UX/ UI – mali detajli uporabniško izkušnjo naredijo mehko, kar sovpada z  zgodbo o plesu. Strateško zastavljeno drsenje pa resne interesente vedno pripelje v lijak generiranja poslovnih povezav. 

Več o projektu >>

 

STAR TRAVEL

Lastnik: VOLO d.o.o.

URL: www.star-travel.si

Kategorija: turizem

Pretekle nagrade: Awwwwards - Honorable Mention, CSS Design Awards - Special Kudos, Design Nominees - SOTD, CSSLight - FOTD, French Mention, Zlata Diggit nagrada.

Opis:

Butična turistična agencija Star Travel nagovarja popotnike, ki letujejo na prestižnih lokacijah in si želijo unikaten luksuz, pri čemer želijo celotno organizacijo prepustiti izurjenemu osebju.

Temu primerno smo izdelali platformo, ki vizualno razvaja zahtevne popotnike, jih vodi preko 4 tipov popotovanj in predstavlja možnosti, izbira katerih se, zaradi individualizacije in cenovne politike, doreče s predstavniki agencije osebno.

Implementacija dela:

Z izpostavljenimi vizualnimi elementi vzbujamo fazo sanjarjenja, nato vodimo skozi proces izbire načina potovanja in destinacije, do idej o končnih lokacijah, izbira katerih se odvije z individualnim pristopom, h kateremu pozivamo na segmentu namestitev, kjer je obiskovalec zrel za osebni stik.

Kreativnost in inovativnost:

Tipični zaupnik agencije, kot je Star Travel, si želi drugačnosti, razvajanja v detajlih in malih presenečenj.

Zgodbo smo gradili na dragocenem kamenju, ki je najboljši približek zvezdam (aplikacija na ime Star). Vsak ima svojo zgodbo in barvo, zato smo za vsak sklop izbrali dva in ju prelili v barve, ki vodijo uporabniško izkušnjo, tako pa še energetsko začinili raziskovanje.

Star Travel obljublja nepričakovana doživetja, ki potovanje naredijo nepozabno – spletna stran je zato polna malih detajlov, ki jih obiskovalci odkrivajo znova in znova, s čimer sporočamo, da jih bomo vedno presenetili. 

Več o projektu >>

Zadnje na blogu!

Preberite, o čem pišemo

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.