Vabljeni k sodelovanju v fotonatečaju #PRIMAVODA

Voda je naša zvesta spremljevalka in nepogrešljiva dobrina. Čisto pitno vodo je treba spoštovati in vodne vire ohraniti, zato vas vabimo, da se pridružite družbenoodgovorni zgodbi o vodi in postanete njen glasnik. Začenja se fotozgodba @Primavoda, s katero želimo spodbuditi, da z nami sodelujete, kjerkoli že ste.

Na morju, v hribih ali na sprehodu ne pozabite na vodo. Hodite okrog z odprtimi očmi, posnemite fotografijo z motivom vode, delite jo z drugimi in se pridružite sestavljanju mozaika fotografij o vodi. Fotografijo objavite na družbenem omrežju Instagram s »hashtagom« #primavoda ali jo pošljite na elektronski naslov info@primavoda.si.

Uredniško pregledane fotografije bodo objavljene na Instagramu @Primavoda in na spletni strani www.primavoda.si/primafoto.

Povabite svoje prijatelje, da objavljeno fotografijo všečkajo, saj bo 30. junija 2014 izbranih 10 najboljših po mnenju žirije in 10 po številu všečkov.

Najboljši avtorji bodo prejeli simbolično darilo, izbrane fotografije pa bodo razstavljene na eni od znanih lokacij v Ljubljani.

Če se boste v prihodnjih dneh znašli v Ljubljani, ne spreglejte modrega kolesa, ki vas bo spodbujalo k sodelovanju pri fotozgodbi Primavode.

Ker je ena sama. Voda.

Zadnje na blogu!

Preberite, o čem pišemo

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.