Special Kudos - mednarodno priznanje za Cevko.si

Za ciljno skupino mladih od 6-10 let smo načrtovali spletišče www.cevko.si, z namenom izobraževanja, zabave in ozaveščanja. Spletno mesto deluje kot prijazno izobraževalno okolje, kjer Cevko, preko interaktivnih zgodb, animiranih in video prikazov, kratkih izobraževalnih vsebin, številnih idej, poizkusov in igric ter nenazadnje nenehnim komuniciranjem, otroke seznanja s tematiko vode in jih ozavešča o omejenosti življenjsko pomembne tekočine ter nujnosti varovanja čistih vodnih virov.

Rešitev je interaktivno spletno mesto

Razvili smo grafično dovršeno platformo in otrokom zanimivo maskoto Cevka, ki otroke skozi zabaven in interaktiven način aktivno vplete ter spodbuja, da se skozi zabavne vsebine aktivirajo, izobražujejo ter širijo vest in zavedanje o vodi. S tem odlično vplivamo na podobo blagovne znamke Cevka ter krovne družbe JP VODOVOD-KANALIZACIJA. Uspešni on-line komunikaciji smo prilagodili tudi off-line aktivnosti, saj je off-line pojavnost Cevka odlično izhodišče, da mladim že zelo zgodaj prikažemo prednosti vode preko interaktivnih vsebin.

Spletno mesto velja kot eno najbolj (če ne kar najbolj) dodelanih otroških spletnih mest v Sloveniji v vseh branžah. To nam nalaga, da z razvojem še nadgrajujemo uporabniško izkušnjo in otrokom pričaramo zabavno in izobraževalno doživetje.

Grafično in funkcionalno dovršeno spletno mesto je nizalo številne uspehe in nagrade

Poleg že številnih pridobljenih nagrad v slovenskem okolju, smo se odločili poizkusiti tudi v mednarodnih vodah. Spletno mesto smo prijavili na mednarodno tekmovanje CSS Design Awards. Gre za mednarodno platformo spletnih nagrad, ki predstavlja in nagrajuje najboljše svetovne primere celostnih spletnih grafičnih rešitev, s prilagojeno uporabniško izkušnjo in aktivacijo ciljne skupine. Najboljše spletne strani z dovršenimi grafičnimi storitvami so odlikovane z mednarodnim CSSDA certifikatom.

Spletno mesto www.cevko.si je doseglo odličen rezultat in je s strani mednarodnih strokovnjakov na dotičnem področju odlično ocenjeno ter pridobilo certifikat »Special Kudos«. S tovrstnim dosežkom potrjujemo izredno dobro načrtovan koncept z grafičnimi presežki ter premišljeno spletno komunikacijo ciljnih aktivnosti. Posledično gradimo na ugledu blagovne znamke Cevko in družbe JP VODOVOD-KANALIZACIJA. Nadalje s kreativnimi rešitvami za otroke postavljamo standradne spletnega komuniciranja.

Spletno mesto je tudi v preteklosti nizalo številne uspehe, saj je bilo nagrajeno z Netko 2011 zmagovalcem v kategoriji otrokom najbolj prijazne spletne vsebine, zasedlo je tudi 3. mesto med družbenimi projekti na WEBSi 2013, z rimsko Emono pa še Netko finalist 2014, skoraj pa bi dobilo Zlato Diggit nagrado, oboje v kategoriji otroških spletnih mest.

Zadnje na blogu!

Preberite, o čem pišemo

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.