Mednarodna nagrada za spletno stran Zavoda za varstvo kulturne dediščine Slovenije

Z Zavodom za varstvo kulturne dediščine Slovenije smo zasnovali spletno mesto, ki na sodoben način predstavlja razvejano delovanje zavoda skozi dejavnosti, ki jih pokriva. V ospredje smo postavili izvedene projekte - primere dobre prakse, s katerimi želimo prebivalcem Slovenije približati kulturno dediščino, jih seznanit z njihovo bogato vsebino ter doseči, da kulturna dediščina postane del njihovega življenjskega vsakdana.

Pomembna ciljna skupina, ki išče informacije na spletni strani, so lastniki kulturne dediščine, zato smo za njih pripravili poseben razdelek, ki vsebuje vse potrebne informacije o ravnanju s kulturno dediščino. Spletna stran je, poleg lastnikom kulturne dediščine, namenjena strokovni in interni javnosti, splošni javnosti in medijem. 

Ponosni smo, da so projekt www.zvkds.si, v okviru mednarodne natečajne platforme CSS Design Awards, strokovnjaki nagradili z nazivom Special Kudos.

CSS Awards Design je mednarodna platforma spletnih nagrad, ki predstavlja in nagrajuje najboljše svetovne primere celostnih spletnih grafičnih rešitev, s prilagojeno uporabniško izkušnjo in aktivacijo ciljne skupine.

Razišči projekt: www.zvkds.si 

Zadnje na blogu!

Preberite, o čem pišemo

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.