Mednarodna nagrada Honorable Mention za ENKI.si

Nagrade Awwwards podeljujejo mednarodno priznani strokovnjaki in z njimi potrjujejo presežke najboljšim spletnim oblikovalcem, razvijalcem in agencijam na svetu.

Že 4 mednarodne nagrade v letu 2015

Z našim delom si tako počasi utiramo pot med izbrane digitalne agencije v svetu – v letu 2015 smo namreč prejeli že 4 tovrstne nagrade (poleg ENKI.si, še Special Mention  in Special Kudos za Cevko.si in Special Kudos za eSvet.si), stran Rižanskega vodovoda Koper pa je bila nominirana na CSS Awards Design. Pri tem si štejemo v zadovoljstvo, da je vsaka stran, ki smo jo prijavili, dosegla uspeh.

Težimo k drugačnemu, boljšemu

V ENKI-ju že leta težimo k izpopolnjevanju uporabniške izkušnje. Zapuščamo ustaljene vzorce in kreiramo zgodbe, ki razvajajo uporabnika in ga intuitivno vodijo do zastavljenega cilja.

Številni partnerji nam pri tem pomagajo – čeprav zavračamo videno, imajo pogum, da nam zaupajo in ne vztrajajo pri praksah, ki pogosto ubijajo kreativnost. A žal druge poti ni – če želimo biti opaženi mednarodno, zgolj klasične rešitve, razvite pretežno po preizkušenih metodologijah in potrjene s strani številnih odločevalcev, ne prinesejo rezultata. Potreben je pogum in skok v morje.

Namen spletne strani ENKI

Nova spletna stran predstavlja odštekano ekipo, ki s svojim delom uspešno (so)ustvarja trende spletnega komuniciranja. Cilj je predstaviti dodano vrednost, ki jo lahko zagotovimo obiskovalcu, pri čemer mu prepuščamo intuitivni vstop v globino, kjer predstavljamo uspešne in nagrajene zgodbe ter izobražujemo o trendih spletnega komuniciranja. Tako posredno gradimo zaupanje in ustvarjamo priložnosti za poslovno sodelovanje.

Glavne aktivnosti

Obiskovalcu, ki se prvič sreča z agencijo ENKI, skušamo odgovoriti na vprašanje, zakaj smo zanj prava izbira. V fazi zanimanja subtilno gradimo zaupanje in vodimo do srečanja v fizičnem svetu – razumljivo, zgolj v primerih, ko naša energija prepriča (iščemo partnerje, ki imajo željo, da z nami spreminjajo vzorce). Obstoječe partnerje predvsem izobražujemo in spodbujamo k še bolj pogumnim odločitvam, ki bodo nov izziv tudi nam.

Uporabniška izkušnja

Osredotočamo se predvsem na vizualna sporočila, ki obiskovalca seznanjajo s koristmi našega dela, pa tudi zabavajo, ko spoznava ENKIjevce. Uporabniška izkušnja je prilagojena različnim napravam, a je, predvsem zaradi videa in animacij, najbolj bogata na računalniškem monitorju, zato za vrednotenje predlagamo ogled preko slednjega.

Razišči spletno stran ENKI.si >

Več o nagradah Special Mention in Special Kudos za Cevko >

Več o nagradi Special Kudos za eSvet >

Zadnje na blogu!

Preberite, o čem pišemo

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.