MaxyWEB pripravljen na upokojitev

Na tem zapisu ste se zelo verjetno znašli, ker ste vpisali domeno www.maxyweb.com oz. iskali ključne besede MaxyWEB.

MaxyWEB je sistem rešitev, ki smo ga leta 2002 načrtovali za izdelavo spletnih strani in portalov.

Zasnovan je bil na enotnem skeletu, prepletenem z neodvisnimi programskimi rešitvami, imenovanimi moduli. Skelet je bil zasnovan široko in je omogočal vključevanje poljubnega števila modulov na način, ki je kar najučinkoviteje reševal potrebe uporabnika.

Rešili smo tudi vsebinski del, kar je bil v letu 2002 svojevrsten dosežek. Preko administracijskega vmesnika je uporabnik na varen način popolnoma samostojno upravljal z vsebinami. Na način, podoben delu v najbolj uporabljanem programu Microsoft Word, je poljubno spreminjal in dodajal vsebine, slike in grafične prikaze – način, ki je kasneje postal uveljavljena praksa, je MaxyWEB uvajal med prvimi.

Ker grafično oblikovanje pomeni visok strošek in zahteva veliko časa, smo pripravili grafične predloge kot učinkovito in ugodno rešitev, ki smo jo po želji uporabnikov vedno lahko nadgradili glede na individualne želje.

Ekipa MaxyWEB je do danes skrbela za tehnično delovanje in gostovanje aplikacije. Tako smo uporabnike razbremenili del in zagotovili enostavnost upravljanja. Uporabnika nismo bremenili s tehnologijo, pač pa mu omogočili, da se je osredotočil na vsebine, ki ga predstavljajo.

Sistem MaxyWEB je odlično deloval 14 let in služil številnim velikim in manjšim uporabnikom. Sedaj je čas, da mu privoščimo upokojitev. Že 7 let namreč uporabljamo bolj napredno okolje Drupal, ki omogoča veliko širši spekter možnosti.

Zadnje na blogu!

Preberite, o čem pišemo

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.