eSvet.si z mednarodno nagrado Special Kudos

S projektom eSvet skušamo pomen energije ter izzivov današnje in prihodnje oskrbe z energijo približati informacijskim in komunikacijskim potrebam ciljnih skupin.

Do nedavne objave portala v slovenskem jeziku ni bilo na voljo uporabniško prijaznega, informacijsko bogatega, strokovno kredibilnega in tehnološko dovršenega spletnega mesta o energiji/energetiki. eSvet ponuja strokovno utemeljene, vendar laični javnosti razumljive in z vsakdanjimi aktivnostmi povezane informacije o energiji in energetiki ter tako nevsiljivo skrbi za vzpostavitev energetske pismenosti.

Glavni cilji:

  • Krepitev razumevanja temeljnih konceptov, povezanih z energetiko in posledično spodbujanje odgovornega ter argumentiranega odločanja o oblikovanju energetske prihodnosti.
  • Krepitev zanimanja za energijo in energetiko, ki temelji na energetski pismenosti.
  • Povečanje zavedanja o današnjem in prihodnjem pomenu trajnostnih in obnovljivih virov energije za zanesljivo, varno, cenovno ugodno in nizkoogljično oskrbo z električno energijo.
  • Predstavitev ključnih energetskih projektov in ukrepov za trajnostno energetsko prihodnost Slovenije.

Projektu eSvet.si so, v okviru CSS Design Awards, mednarodni strokovnjaki podelili naziv Special Kudos.

Gre za mednarodno platformo spletnih nagrad, ki predstavlja in nagrajuje najboljše svetovne primere celostnih spletnih grafičnih rešitev, s prilagojeno uporabniško izkušnjo in aktivacijo ciljne skupine. Najboljše spletne strani z dovršenimi grafičnimi storitvami so odlikovane z mednarodnim CSSDA certifikatom.

Razišči projekt: www.esvet.si

Zadnje na blogu!

Preberite, o čem pišemo

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.