ENKI, še petič zapored spletna agencija leta

Netko 2017 nas je, že peto zapored, obogatil z nazivom najboljše spletne agencije leta. Še naprej bomo ustvarjali in iskali celovite in strateške rešitve, ki bodo obogatile uporabniške izkušnje.

Strast do dela, nenehno učenje, preizkušanje, drzne poteze in sodelovanje s partnerji, s katerimi dihamo vrednote, je formula, ki ji sledimo. Hvaležni smo za dane priložnosti in zaupanje odličnih poslovnih prijateljev. In, veseli smo, da nas opazi tudi stroka.

Naziv spletne agencije leta 2017 nas opogumlja in nam nalaga odgovornost, da še naprej izzivamo oglaševalski prostor in iščemo rešitve, ki bogatijo uporabniško izkušnjo, poslovnim partnerjem pa prinašajo nadpovprečne rezultate.

V letošnji sočni izbor je strokovna žirija umestila: T-2.net, lastnik:T-2 (Netko kategorija: .si za posel), Primavoda.si, lastnik JP Vodovod-kanalizacija (Netko kategorija: .si za vsebino), Operater energetskega sistema, lastnik: GEN energija in ELES (Netko kategorija: .si za šolo) in Sekretolog, lastnik JP Vodovod-kanalizacija (Netko kategorija: .si za šolo).

Povezane vsebine:

 

Zadnje na blogu!

Preberite, o čem pišemo

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.