Bombastičen teambuilding

Sem mnenja, da mora vsako uspešno podjetje za uspešnost ekipe kot celote, omogočiti druženje, ki ekipo sprosti, poveže in umesti v drugo okolje, kjer se vezi še močneje stkejo. Letos (kot vsako leto) nam je takšen teambulding omogočil tudi ENKI ter nas za podaljšan vikend popeljal v Toskano, Sieno konkretneje, kjer smo v lepem vremenu in sproščenem vzdušju krepili vezi, iskali načine za še večjo učinkovitost in boljše delovne rezultate. In kar lahko rečem je, da je bilo bombastično.

Kot ena izmed novejših članic ekipe, moram priznati, da mi je bilo potovanje izredno zanimivo, tako s stališča turizma, kot tudi s stališča povezovanja z ekipo. Nastanjeni smo bili v čudoviti kamniti vili sredi toskanskih vinogradov in oljčnih nasadov. S skupinskim kuhanjem, obiskom mesta in neskončnimi simpatičnimi pogovori smo uspeli združiti prijetno s koristnim in na subtilen način našli veliko rešitev za še boljše delo, še boljše in bolj napredne projekte in enkratno timsko vzdušje. Smeha in zabave nam ni manjkalo, predvsem, ko smo sobotni večer popestrili z enim kozarčkom in pantomimo, ki nam je povzročila »musklfibr« še nadaljnjih nekaj dni.

Delovna vnema do konca leta je tako na potenco narasla, naša pričakovanja za naslednje leto pa so še večja, bolj optimistična in izzivalna. Moj zaključek je, da smo super ekipa, s super timskim duhom in entuziazmom do dela, ENKI je pa itak naš bog. Juheeeeeeeej. 

Zadnje na blogu!

Preberite, o čem pišemo

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.