B(l)ack in Time

Hvala, da podpirate naša prizadevanja in skupaj z nami iščete poti, ki prinašajo nasmehe.


Udeleženci B()ack in Time v Atlantisu. Foto: K&A Photography

Veseli smo vaše podpore, še bolj pa bomo, če boste gibanje B(l)ack in Time nadaljevali. V primeru, da bi tudi sami želeli prispevati svoj čas in otrokom v okviru URI Soča omogočiti vnovični obisk Atlantisa in tečaja potapljanja, nam pišite na info@enki.si.

Dobra dejanja nimajo meja. Vsaka minuta, ki jo boste kadarkoli namenili sočloveku, bo vredna veliko. Zato lahko gibanje širite tudi tako, da že danes podarite čas nekomu, ki je okoli vas. Če boste to naredili tudi jutri in naslednje dni, bo nasmehov več, vaše srce pa bo še toplejše.

Podjetja spodbujamo, da poleg klasičnih donacij, srčnost širijo tudi tako, da z ekipami aktivno podarijo svoj čas. Naj bo vaše naslednje druženje namenjeno ne le vam, pač pa tudi tistim, ki so pomoči potrebni. Pridobili boste vsi. Če želite, da vas povežemo z URI Soča, nam to sporočite na info@enki.si.

B(l)ack in Time

B(l)ack in Time je gibanje za altruizem. Poklonimo čas. Poklonimo nekaj svojega časa tistim, ki jim je mar za nasmeh, objem, besede in dotike. Vsem tistim, ki so tako ali drugače prikrajšani. Poklonimo čas, ker nam je mar za človeka.

Vsako leto na Black Friday po vsem svetu nastane potrošniška mrzlica. Stvari si nataknejo etikete s popusti in denarnice se posušijo do zadnjega. Za še eno stvar v omari, ki bo kmalu brez vrednosti. Za trenutek veselja, ki ga poklonimo sebi.

Pozabljamo, da najplemenitejša dejanja, ko se razdajamo drugim, božajo našo dušo, ustvarjajo višjo vrednost družbe in poskrbijo, da je košček za koščkom na Zemlji vse prav. In prav zato, smo tudi letos nadaljevali z gibanjem za dobro, tokrat v izvrstni družbi otrok na URI Soča.

Da so lahko mala dejanja tista, ki pričarajo nasmehe in srečo, so nam na koncu z iskrenimi sporočili dali vedeti tudi otroci in mame (napisale so celo pesmico), ki so nas obogatili za močno in predvsem pozitivno izkušnjo, za kar se jim iskreno zahvaljujemo. 

Vtisi otrok z otroškega oddelka URI SOČA

 
Dan za vse
Preden se vikend začne,
čaka nas še presenečenje.
Za otroke in mame,
se podjetje ENKI zavzame.
Na Sočo v goste,
že zjutraj reparja pripelje.
Potlej nas v Atlantis pospremi,
otroci so vsi v potapljaški opremi,
zavzeli bodo bazen,
navdušeni vsi, brez dilem.
 
Niti na nas, mame, niso pozabili,
saj so nas s savnami, masažo razvedrili,
da pomlajene in dobre volje,
vstopile bi v naše zahtevno okolje.
 
Prav vse smo vam hvaležne,
da v tej akciji obsežni,
ste poskrbeli za vse nas,
o vas širili bomo dober glas.
 
ZAHVALA
Zahvaljujemo se vam za čudovite trenutke, ki nam jih je omogočilo podjetje ENKI, ter celotno osebje otroškega oddelka URI Soča in bolnišnične šole za organizacijo. Prav to smo vse potrebovale – sprostitev in zabavo, ker nam taki dnevi dajo novo moč za naprej, za nadaljnje naše delo.

Mame otrok otroškega oddelka na URI Soča

Tudi vi lahko pomagate. Prijavite se na info@enki.si in sporočili vam bomo, kako.

Pridružite se nam tudi vi v gibanju k boljši družbi.

Zadnje na blogu!

Preberite, o čem pišemo

Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne, intuitivne in strateške rešitve za končnega uporabnika. Dobrodošli, da vas navdušimo.